Ontstaan van Ladies Time Huizen

Onze groep, Ladies Time Huizen, is ontstaan vanuit de wens om vrouwen uit verschillende kerken met elkaar in contact te brengen. Bij de aankondiging van de evenementen werd er ook gestimuleerd om je collega, vriendin, buurvrouw etc. mee te nemen. Zo kwamen er ook vrouwen die niet gelovig zijn naar onze evenementen. Hierdoor verschoof onze wens. We wilden niet alleen vrouwen uit kerken met elkaar in contact te brengen. We willen ook vrouwen die niet gelovig zijn laten ervaren dat zij meer dan van HARTE welkom zijn en we hen net zo liefhebben.

Stuurgroep

De stuurgroep bestaat op dit moment uit 4 leden.

Marjan Schraverus_ladies_time_huizen

Marjan Schraverus

IMG_0867

Michelle Vreeswijk

Annemarie Heining_ladies_time_huizen

Annemarie Heining

Kim Coops_ladies_time_huizen

Kim Coops

Missie (wat willen wij bereiken?)

❤️ Vrouwen leren elkaar (beter) kennen. We gaan over kerkmuren heen, omdat we in God één zijn.
❤️ We delen Gods liefde, doordat iedereen zich welkom voelt bij Ladies Time Huizen of je nu gelovig bent of niet.
❤️ De evenementen zijn bedoeld om elkaar laagdrempelig te ontmoeten, met elkaar te genieten, ontspannen en plezier te hebben.
❤️ We hebben een kleine stuurgroep (4 tot 6 leden) bestaande uit vrouwen van de Christengemeente Huizen en Baptisten gemeente het Gooi. Het aantal leden uit de twee gemeenten is bij voorkeur gelijk. Daarnaast hebben we een groep vrouwen die ons ondersteunt in uitvoerende taken.

Visie (waar staan wij voor?)

❤️ God heeft iedereen geschapen uit liefde. God houdt van ieder mens, dus alle
vrouwen zijn van harte welkom!!!
❤️ De evenementen zijn allemaal gratis, omdat we alle vrouwen willen bereiken en iedereen de mogelijkheid willen bieden bij de Ladies Time Huizen mee te kunnen doen.
❤️ Daarbij willen wij dat geld geen belemmering is om wel of niet te kunnen deelnemen. We zullen bij evenementen wel een vrijwillige collecte houden. Iedereen die dit wil en kan, mag naar eigen vermogen een bijdrage geven voor de onkostenvergoeding.